Board Issue

Forum for posts that are not hockey-related.

Moderators: Three Stars, dagny, pfim, netwolf

Board Issue

Postby Mad City Mike on Thu Feb 02, 2006 12:19 pm

Something is odd. When I click on the little plus sign to the left of a topic (the one that's suppsoed to take you to the latest post), it is taking me to the top of the thread, or somewhere else. it rarely takes me to the first unread post. Any thoughts?
Mad City Mike
AHL All-Star
AHL All-Star
 
Posts: 5,806
Joined: Sat Jan 28, 2006 11:14 am
Location: De Forest, WI

Re: Board Issue

Postby Admin on Thu Feb 02, 2006 12:36 pm

Mad City Mike wrote:Something is odd. When I click on the little plus sign to the left of a topic (the one that's suppsoed to take you to the latest post), it is taking me to the top of the thread, or somewhere else. it rarely takes me to the first unread post. Any thoughts?

The latest unread should be on the screen when you click on it though, right? Your latest unread will have a little gold piece of paper icon next to "Posted: 02 Feb...".
Admin
Site Admin
 
Posts: 11,060
Joined: Sat Jan 28, 2006 1:04 am

Re: Board Issue

Postby Mad City Mike on Thu Feb 02, 2006 12:42 pm

Admin wrote:The latest unread should be on the screen when you click on it though, right? Your latest unread will have a little gold piece of paper icon next to "Posted: 02 Feb...".


No, that's the problem. For instance, in the "Numb" topic, whenever I click on the plus sign to go to new posts, they are way at the bottom, because it opens on my original post.
Mad City Mike
AHL All-Star
AHL All-Star
 
Posts: 5,806
Joined: Sat Jan 28, 2006 11:14 am
Location: De Forest, WI

Re: Board Issue

Postby Admin on Thu Feb 02, 2006 12:49 pm

What browser / version are you using? It's working for me with Firefox 1.5.0.1 and IE 6.0
Admin
Site Admin
 
Posts: 11,060
Joined: Sat Jan 28, 2006 1:04 am

Browser

Postby Mad City Mike on Thu Feb 02, 2006 12:53 pm

I'm using Firefox 1.5 under Win XP.

Another odd thing. I set it to append a signature to my posts, but it's not doing that either.
Mad City Mike
AHL All-Star
AHL All-Star
 
Posts: 5,806
Joined: Sat Jan 28, 2006 11:14 am
Location: De Forest, WI

Re: Browser

Postby scb147 on Thu Feb 02, 2006 1:11 pm

Mad City Mike wrote:I'm using Firefox 1.5 under Win XP.

Another odd thing. I set it to append a signature to my posts, but it's not doing that either.

He has disabled the signatures...
scb147
Junior 'A'
Junior 'A'
 
Posts: 141
Joined: Mon Jan 30, 2006 2:17 pm
Location: PA

Re: Browser

Postby Admin on Thu Feb 02, 2006 2:43 pm

Mad City Mike wrote:I'm using Firefox 1.5 under Win XP.

Another odd thing. I set it to append a signature to my posts, but it's not doing that either.

Sigs have been disabled.

Not sure why FF wouldn't work unless you are blocking cookies. But I don't think that's the issue since it is showing you that there are new posts with the yellow envelope icon.
Admin
Site Admin
 
Posts: 11,060
Joined: Sat Jan 28, 2006 1:04 am

Hmmm

Postby Mad City Mike on Thu Feb 02, 2006 2:47 pm

maybe I am misunderstanding how it works. When I hit the thing on the right side under latest post, it does take me there. But when I use the one on the left next to the topic, it takes me to the top of the page.

I'm sure it's not a cookie issue.
Mad City Mike
AHL All-Star
AHL All-Star
 
Posts: 5,806
Joined: Sat Jan 28, 2006 11:14 am
Location: De Forest, WI


Return to NHR

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


e-mail